Dag 28, lördag 16 juli – Yana Cocha – Quito

Sista morgonen här 😢! Vaknade trött vid 7-tiden! Tog det lugnt och åt inte frukost förrän vid 10! Sa hej då till alla som åkte till Baños, vilket var de flesta! Några droppade av till stan. Will och jag gick en fotorunda bland alla djur och fotade även mycket miljö på Yana cocha men det mesta med systemkameran och lite med videokameran. Vet inte vem eller vilka som gjort alla målningar men det är målningar överallt på Yana Cocha! Sen blev det packning i 1 timme! Fick lämna massor av kläder, mer än vad jag hade tänkt! Får bli ny resväska när jag kommer till Quito efter Galapagos!

Utsikt från duschen!
Utsikt från duschen!
Också utsikt från duschen!
Också utsikt från duschen!
Utsikt från vår cabaña.
Utsikt från vår cabaña.
Mapaches - tvättbjörn.
Mapaches – tvättbjörn.

20160716_114406-1200x1600

Terri, tvättbjörnshanen är väldigt noggrann att visa med tassen var han vill att jag ska massera!
Terri, tvättbjörnshanen är väldigt noggrann att visa med tassen var han vill att jag ska massera!
Black lagun.
Black lagun
Black lagun
Black lagun
Ugglorna!
Stora ugglan!
Ugglorna!
Ugglorna!

20160716_125017-1200x1600

Målning utanför djuren som sitter i karantän!
Målning utanför djuren som sitter i karantän!

20160716_142155-1200x1600

Målning vid "badrummet"!
Målning vid ”badrummet”!
Cabana 2.
Cabaña 2.
Cabaña 1 - där jag sover!
Cabaña 1 – där jag har bott!
Cabaña 3.
Cabaña 3.

Kom inte iväg förrän nästan kl 15! Hade tänkt mig vid 11-12! Kom till hostelet i Quito vid 20.30, orkade ingenting så blev sängen och en bok! Hade tänkt åka till Mega Max, en superstor affär, där jag skulle köpa en waterproof kamera som tydligen är ett måste på Galapagos! Hann inte så får bli i Guayaquil.

Fruktsallad på bussen! Det kommer ombord folk hela tiden och säljer mat, frukt, glass och dricka!
Fruktsallad på bussen! Det kommer ombord folk hela tiden och säljer mat, frukt, glass och dricka!

Publicerat av

SuzanneV

De flesta som är här inne och läser känner mig redan antagligen men för de som inte gör det så är jag en kvinna (tjej?) på 50 år och bor normalt i Bromma med min hund Ricca. För några månader sedan började jag fundera på vad jag ville göra för resa, var inne på någon slags yogareatreat men hittade ingen som tilltalade mig men en dag dök Volontärresor upp och då var det ingen tvekan, gällde bara att välja ett projekt. Blev Ecuador och Yana Coacha som är ett Animal Rescue Center i kanten till regnskogen. De tar hand om regnskogsdjur som varit i fångenskap.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *