Dag 21, lördag 9 juli – Tena

Oj, var verkligen trött när klockan ringde! Alla var supertrötta och bakis! Gick iallafall non-monkey med Will och Haley. Tog det sen lugnt och åt en bra brunch med färskpressad juice och avokado. Sen var det dags att säga hej då till Jess, Sydney och Elise, kommer att sakna dom!

Mapaches - tvättbjörn.
Mapache – tvättbjörn.

20160709_114928-1200x1600

Svårt att se men det döljer sig en kamouflagefärgad insekt där!
Svårt att se men det döljer sig en kamouflagefärgad insekt där!
Hej då Elise och Sydney, kommer sakna dessa högljudda amerikanskorna!
Hej då Elise och Sydney, kommer sakna dessa högljudda amerikanskorna!

Några åkte till Baños men eftersom jag varit där några gånger blev det Tena som ligger lite högre upp, tanken var att köra rafting där eftersom de är kända för det med alla floder och vackra natur.

När jag kom till Tena efter 2,5 timmes bisstur så gick jag runt och försökte hitta först en bankomat, sen nya sandaler och sen en av de företag som Lonely planet rekommenderar för forsränning – svårt att hitta och de jag hittade var stängda! Så det blev mat på Café Tortuga istället och sen tog jag in på hostal Los Yutzoz som var supermysigt! Så skönt att ha eget rum och badrum! Lyx! Gick bara ut för att köpa vatten sen blev det tidig kväll!

Vegetarisk middag... På Café Tortuga.
Vegetarisk middag… På Café Tortuga.
Här har de AGA minsann!
Här har de AGA minsann!
Vacker stenbyggnad i Tena.
Vacker stenbyggnad i Tena.
Hemresa noche.
Una hermosa noche.
Hostal
Hostal Los Yutzos
Utsikt från hotellrummet!
Utsikt från hotellrummet!

Publicerat av

SuzanneV

De flesta som är här inne och läser känner mig redan antagligen men för de som inte gör det så är jag en kvinna (tjej?) på 50 år och bor normalt i Bromma med min hund Ricca. För några månader sedan började jag fundera på vad jag ville göra för resa, var inne på någon slags yogareatreat men hittade ingen som tilltalade mig men en dag dök Volontärresor upp och då var det ingen tvekan, gällde bara att välja ett projekt. Blev Ecuador och Yana Coacha som är ett Animal Rescue Center i kanten till regnskogen. De tar hand om regnskogsdjur som varit i fångenskap.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *