Dag 13, fredag 1 juli – Yana Cocha

Idag fick jag ta ansvar och lära upp Greg, en 15-åring från USA som är här med sin mamma. Vi gick small round som jag bara har gått två gånger men det gick så bra så, alla djur fick rent och mat 😀. Eftersom den här rundan går så fort så ingår det även att städa köket, försökte lära Greg hur man sopar och torkar golv men inte lätt… men han är villig att lära sig så funkade ok. Jag städade även bland böckerna, av ca 100 böcker är det 18 svenska, varit några svenskar här tidigare!

En Amazonpapegoja smakar lite på mig 😊.
En Amazonpapegoja smakar lite på mig 😊.
Fler som gillar mig 😉
Fler som gillar mig 😉
Papegoja som är ute och letar mat...
Papegoja som är ute och letar mat…
Hitta det!
Hitta det!
Sorry, var inte till dig...
Sorry, var inte till dig…

20160701_152001-1200x1600

20160701_151936-1200x1600

Guatusa
Guatusa
Svenska böcker...
Svenska böcker…

Efter lunch blev det samma runda men då är det bara stopp och sedan blev städning av duschar o toaletter. Jag har sponsrat med lite städgrejer så det blev så mycket enklare nu! Efter städningen gjorde Tori och jag baby-food, typ någon vällingblandning med crickets (syrsor) i, inte så trevlig död för dom men apbebisarna behöver och fullkomligt älskar det!

Försöker fånga crickets...
Försöker fånga crickets…
Baby-food
Baby-food

2:a dagen det inte har regnat (förutom på kvällen/natten), så skönt! Låg vid poolen fram tills det blev mörkt! Några åkte in till stan men vi var flera som stannade kvar och tog det lugnt.

Benji vill sova hos oss...
Benji vill sova hos oss…

Publicerat av

SuzanneV

De flesta som är här inne och läser känner mig redan antagligen men för de som inte gör det så är jag en kvinna (tjej?) på 50 år och bor normalt i Bromma med min hund Ricca. För några månader sedan började jag fundera på vad jag ville göra för resa, var inne på någon slags yogareatreat men hittade ingen som tilltalade mig men en dag dök Volontärresor upp och då var det ingen tvekan, gällde bara att välja ett projekt. Blev Ecuador och Yana Coacha som är ett Animal Rescue Center i kanten till regnskogen. De tar hand om regnskogsdjur som varit i fångenskap.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *