Dag 19, torsdag 7 juli – Yana Cocha

Hällregn hela förmiddagen! Gick först non-monkey med Sydney och Jess. Efter det blev det städning av ozeloternas handlingcage igen, den här gången tillsammans med Vanessa och Lupe. Efter lunch blev det först föreläsning om tvättbjörnar (mapache) av Maria. Sen fiskning! Fiskarna kände nog att jag inte ville fånga någon för det blev noll fångst! Sydney och Jess fick några fiskar så det blev mat till vesslorna och tvättbjörnarna… Blandade känslor när det gäller fiske, älskar känslan av att sitta med metspöet – det är så fridfullt men hatar att döda fiskarna (fast i det här läget är det nödvändigt för att rovdjuren behöver det!) Fiskade med maggots från komposten, verkligen hur snuskigt som helst!

Sloth - sengångare, tyvärr ingen bättre bild än så här!
Sloth – sengångare, tyvärr ingen bättre bild än så här!
Öronfix på Benji...
Öronfix på Benji…
Maria föreläser om mapaches.
Maria föreläser om mapaches.

20160707_142137-1200x1600

Caterpillar - tusenfotingar.
Caterpillar – tusenfoting.
Maggots
Maggots

20160707_154932-1200x1600

Fiske med utsikt över chorongas.
Fiske med utsikt över chorongas.
Kiwi bekantar sig med sin mamma och bror och de övriga han ska flytta ihop med sen!
Kiwi bekantar sig med sin mamma och bror och de övriga han ska flytta ihop med sen!
Kiwi
Kiwi

20160707_155645-1200x2133

Louis de Fernando njuter av sin fisk...
Louis de Fernando njuter av sin fisk…
Tvättbjörnen väntar på sin fisk!
Tvättbjörnen väntar på sin fisk!

Kvällen avslutades med supergoda kanelbullar som Lauren gjorde! Hann ta en innan de förstördes med frosting! En väldigt speciell känsla att känna doften av nybakta bullar i Amazonas!

20160707_213316-1200x1600

Publicerat av

SuzanneV

De flesta som är här inne och läser känner mig redan antagligen men för de som inte gör det så är jag en kvinna (tjej?) på 50 år och bor normalt i Bromma med min hund Ricca. För några månader sedan började jag fundera på vad jag ville göra för resa, var inne på någon slags yogareatreat men hittade ingen som tilltalade mig men en dag dök Volontärresor upp och då var det ingen tvekan, gällde bara att välja ett projekt. Blev Ecuador och Yana Coacha som är ett Animal Rescue Center i kanten till regnskogen. De tar hand om regnskogsdjur som varit i fångenskap.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *