Dag 2, måndag 20 juni – Quito-Puyo

Tog ännu en kall dusch när jag vaknade och gick sen ut för att äta frukost på Happy bean igen. Handlade också vatten, empanadas och chips till bussresan, tyvärr hann jag inte gå till fruktaffären men lyckades på spanska fråga efter den och förstå var den låg 😄. Blev sen upphämtad av Samuel och körd till bussterminalen på andra sidan stan, lika trevlig biltur. Otroligt stor terminal så tur jag fick hjälp med att hitta rätt buss! Tur sen att det var molnigt så att det var ok att åka buss i 4,5 timme! Men det var verkligen en otrolig vacker resa, satt och stirrade ut genom fönstret hela tiden!

Quito
Quito

Quito
Quito

Quito
Quito

Jag med utsikt över Quito.
Jag med utsikt över Quito.

Fick vänta ett tag på bussterminalen i Puyo men gjorde inte så mycket eftersom jag fick sällskap av en supergo liten kille (en hund förstås 😄). Ägaren frågade om jag skulle följa med och köpa en valp! De som hämtade mig undrade om jag var volontär (eftersom de trodde det var min hund 😄).

Söta vovven i Puyo.
Söta vovven i Puyo.

Blev ordentligt välkomnad när jag kom fram, alla småpratade och frågade mig vem jag var osv. Blev tilldelad en säng i en cabana som var väldigt enkelt men trevlig. Blev rumskompis med Sam från England, Tori från USA och Fleur från Holland.

Packade upp lite sen kom de och frågade om jag ville följa med till stan och handla men det fick vara, la mig och läste istället i väntan på middagen som var vid 20.30. Vi satt sen och prata en stund, gick nog och la oss före kl 22!

Publicerat av

SuzanneV

De flesta som är här inne och läser känner mig redan antagligen men för de som inte gör det så är jag en kvinna (tjej?) på 50 år och bor normalt i Bromma med min hund Ricca. För några månader sedan började jag fundera på vad jag ville göra för resa, var inne på någon slags yogareatreat men hittade ingen som tilltalade mig men en dag dök Volontärresor upp och då var det ingen tvekan, gällde bara att välja ett projekt. Blev Ecuador och Yana Coacha som är ett Animal Rescue Center i kanten till regnskogen. De tar hand om regnskogsdjur som varit i fångenskap.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *